Ervaringen

Ellen von Koczian – Noorwegen

Ellen heeft door de trail naar Noorwegen het rotsvaste vertrouwen gekregen hoe weinig zij nodig heeft. En hoe goed rust haar doet.

Lees meer

Armand Bloem – Umfolozi, Zuid-Afrika

Armand was op zoek naar een persoonlijk ontwikkelingstraject wat beklijft. Daarnaast voelde hij ook een verlangen om zich meer met de natuur te verbinden.

Lees meer

Ben Poelman – Turtmanntal, Zwitserse Alpen

Voor Ben leidde het inleveren van zijn telefoon en horloge ertoe dat hij tijdloosheid ervaarde. Er ontstond meer helderheid over wat hem te doen stond.

Lees meer

John Boon – Akagerapark, Rwanda

John had van tevoren niet verwacht dat de trail naar Rwanda zoveel positieve impact zou hebben, iets wat normaal in drie of vier jaar gebeurt.

Lees meer

Kim Potters – Turtmanntal, Zwitserse Alpen

Voor Kim was de Alpentrail een fantastische ervaring. Nadien zijn er in haar leven dingen ten goede veranderd. Voor haar staat het programma in haar ‘top 5 experiences’.

Lees meer

Marie-José van Hoof – Umfolozi, Zuid-Afrika

De natuur in Umfulozi voelde overweldigend en tegelijkertijd vredig voor Marie-José. Zij realiseerde zich daar dat het ooit altijd zo geweest moet zijn.

Lees meer

Marieke Fieten – Abruzzo, Italië

Voor Marieke is de trail een super indrukwekkende ervaring geweest. Het heeft haar op een bepaalde manier een stuk rust gebracht, zowel zakelijk als in haar privéleven.

Lees meer

Victor Groothengel – Botswana

Tijdens de trail leerde Victor weer te voelen en met zichzelf in verbinding te staan. Er ontstond een overheersend gevoel dat alles zich in het ‘nu’ afspeelt, niet morgen.

Lees meer

Marlies Friederich – Macizo de Ayllón, Spanje

Marlies wilde onderzoeken hoe zij zelf meer ruimte kon ervaren, en aan anderen ook meer ruimte kon geven. De positieve gevolgen van de trail zijn voor Marlies nog steeds merkbaar.

Lees meer

Paul van Manen – Maratabe, Zuid Afrika

Paul werd door Afrika terug naar zijn oorsprong gebracht. Het voelde voor hem als thuiskomen. ‘Welcome home’ zei de Afrikaanse gids bij het betreden van de wilderness.

Lees meer

Angela Lijmbach – Create Your Vision

Angela nam na een trail naar Botswana deel aan Create Your Vision om bij de les te blijven en de intentie uit de trail robuuster en duurzamer neer te zetten.

Lees meer

Lenoor Soesbergen – Jaargang Natuurlijk Leiderschap

Voor Lenoor was de Jaargang in het ritme van de vier seizoenen een reis die haar een enorme verdieping gaf in persoonlijke groei.

Lees meer