Create your Vision

Geef je natuurlijk leiderschap vorm!

Juist in deze tijd, waarin de wereld volop in transitie is, vragen organisaties om nieuwe vormen van leiderschap; authentiek leiderschap. Leiderschap waarbij de verbinding wordt aangegaan met elkaar en met de natuur. Persoonlijk leiderschap is hierin de basis.

Heb je na je trail(s) de wens om je inzichten en intenties met betrekking tot je werk te verdiepen en hier daadwerkelijk vorm aan te geven? Dan is dit programma wat voor jou.

De opbouw van het programma bestaat uit;

  • Intake gesprek
  • Dag 1 Visie aanscherpen
  • Dag 2 Verdiepen van jouw project
  • Dag 3 Actie en integratie!
  • Online inspiratie tijdens programma

Contact

Rechterkant van de U

In dit programma richten we ons op de rechterkant van de U, gebaseerd op Theorie U van Otto Scharmer; jouw visie over wat jou te doen staat verdiepen en vormgeven. Tijdens 3 (vrij)dagen, verspreid over een periode van 10 weken ga je aan de slag met het vormgeven van jouw inzichten en intenties. Prikkelende vragen en opdrachten, in combinatie met solo tijd in de natuur, helpen je om je visie aan te scherpen en je intenties in actie om te zetten.

Dit is een creatief proces waarbij we je een model en een aantal technieken aanreiken die onder andere gebaseerd zijn op de Voice Dialogue principes. Deze technieken zijn ook waardevol om in te zetten bij je toekomstige projecten. Ook ontvang je wekelijks via de app vragen en opdrachten zodat je gedurende de hele periode geïnspireerd wordt om jouw visie vorm te geven. Door de vertraging, de natuur, de connectie met jezelf en de uitwisselingen met anderen, kom je tot verrassende en diep-verankerde inzichten. Om zo, met enige moed en aanmoediging, ook concrete stappen te zetten naar verandering.

Het hele proces doorloop je met gelijkgestemden: Iedereen is op trail geweest via de FNL, wat maakt dat er een gemeenschappelijke ‘taal’ is. 

Heb je interesse in dit programma? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Impact

  • Visie en intentie helder
  • Concrete handvatten om je visie vorm te geven
  • Intenties omgezet in actie!

Activiteiten voor dit programma

Nieuwsgierig? Neem dan nu contact op!

Anne-Marie van den Nieuwenhuijsen
Office manager

Contact

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Privacystatement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loading spinner
This site is registered on wpml.org as a development site.